۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر

نشست هیات میهمان تونسی با مسؤولین دانشگاه الزهراء (س) و دبیر مجمع گفتگوهای زنان ایران و جهان عرب مورخ 7/2/98

نشست هیات میهمان تونسی با مسؤولین دانشگاه الزهراء (س) و دبیر مجمع گفتگوهای زنان ایران و جهان عرب

نشست هیات میهمان تونسی با مسؤولین دانشگاه الزهراء (س) و دبیر مجمع گفتگوهای زنان ایران و جهان عرب در تاریخ 98/2/7 دیدار و گفتگ کردند.

هیاتی از رییسان دو دانشگاه منوبه و قرطاج تونس، روز شنبه مورخ 7 اردیبهشت 98 در محل سالن سپیده کاشانی مرکز همایشهای بین المللی دانشگاه الزهرا با دبیر مجمع گفتگوهای زنان ایران و جهان عرب و ریاست و مسئولان این دانشگاه ملاقات کردند. پروفسور جهینه غریب رییس دانشگاه منوبه و پروفسور الفه بن عوده رییس دانشگاه قرطاج تونس، با همراهی دکتر محمد هشام رئیفی نایب رئیس و معاون پژوهشی دانشگاه منوبه، دکتر نادیه عامری مدیر امور آموزشی و همکاریهای علمی دانشگاه منوبه، دکتر رجاء فنیچه مدیر مرکز مستندسازی دانشگاه منوبه، دکتر نورهان بوذریوه رییس موسسه بیوتکنولوژی تابت دانشگاه منوبه ، دکتر وحیده بوطبه مدیر برنامه ریزی دانشگاه قرطاج، و دکتر هدی بن حمادی مدیر مرکز آموزش زبان دانشگاه قرطاج با رؤساء و مسؤولین دانشگاه الزهراء س دیدار و گفتگو کردند. همچنین دکتر احمد شمس الدین بوغدیر دبیر اول سفارت تونس در تهران، دکتر محمد اسدی موحد رایزن سابق فرهنگی کشورمان در تونس و دکتر مهدی بیگی کارشناس توسعه فرهنگی ایران و تونس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز با حضور در نشست سعی در تقویت عملیاتی سازی همکاریهای دانشگاهی بین طرفهای مذاکره کننده داشتند. شایسته بیان این که در راستای اجرایی سازی تفاهم نامه های امضاشده بین دانشگاه الزهرا و دانشگاههای تونس، سال گذشته نیز دو هیات از دانشگاه الزهرا شامل ریاست، مدیر بین الملل و مسئولان دانشکده ادبیات دانشگاه الزهرا طی سفر به تونس از دانشگاههای منوبه، قرطاج و المنار بازدید نمودند.
پروفسور جهینه غریب رییس دانشگاه منوبه با ابراز خوشوقتی از حضور در دانشگاه الزهرا و تشکر از حسن استقبال این دانشگاه، تاریخچه مختصری از دانشگاه منوبه را بیان نمود. وی با اشاره به فراهم بودن زمینه های همکاری با ایران، هدف خود و همراهانش را از سفر به کشورمان تحکیم روابط دانشگاهی، اجرایی سازی تفاهم نامه امضاشده، و افزایش شناخت متقابل دو ملت از یکدیگر دانست. پروفسور الفه بن عوده رییس دانشگاه قرطاج نیز با ابراز خوشوقتی از آشنایی با دانشگاه الزهرا و تشکر از میزبانان، به معرفی اجمالی دانشگاه قرطاج پرداخت. دانشگاه قرطاج بزرگترین دانشگاه تونس است که دارای 30 هزار دانشجو، حدود 3000 هیات علمی و 2000 نفر کادر اداری می باشد. تعداد 35 دانشکده و پژوهشکده در هفت پردیس دانشگاهی قرطاج فعالیت دارند.
دکترمهناز ملانظری رییس دانشگاه الزهرا ضمن معرفی کوتاه دانشگاه این نشست را آغازی برای اجرایی سازی تفاهم نامه همکاریهای دانشگاهی دانست و اظهار امیدواری کرد فرصت گفتگو در سه روز آینده بین مسئولان و اساتید دو دانشگاه موجبات برقراری همکاری های عملیاتی در زمینه تبادل استاد و دانشجو و فرصت های مطالعاتی و پژوهش های مشترک را فراهم آورد. وی با اشاره به مشکلات اقتصادی موجود در دو کشور، امکان استفاده از برنامه های حمایتی بین المللی مانند اراسموس پلاس را برای تامین بودجه و حمایت از همکاری ها مطرح نمود. دکتر ملانظری با تاکید بر سخت کوشی زنان ایرانی در عرصه های دانشگاهی پیشرفت این دانشگاه را نشانی از خستگی ناپذیری زنان و مردان عرصه آموزش عالی کشور دانست.
دکتر هشام ریفی نایب رییس دانشگاه منوبه ضمن تشکر از دکتر اسدی رایزن سابق فرهنگی ایران در تونس، به خاطر حمایت و برنامه ریزی بازدیدهای متقابل دانشگاهیان دو کشور در سالهای گذشته، گفت: پیشنهاد های طرفین باید منجر به تنظیم برنامه های راهبردی و عملیاتی گردد. پتانسیل موجود در دانشگاه الزهرا و سیاست درهای باز تونس ایجاب میکند که در تمامی زمینه ها همکاریهای موثر صورت پذیرد.
در پایان اهدایای هدایای یادبود دانشگاه های بازدید کننده به دانشگاه الزهرا و نیز هدایای یادبود دانشگاه الزهرا به روسای های دانشگاه های میهمان صورت پذیرفت.

تاریخ:
1398/02/09
تعداد بازدید:
3014
منبع:
فیلم مرتبط
صوت
دانشگاه الزهرا
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، مجمع گفتگوهای فرهنگی زنان ایران و جهان عرب کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology[at]alzahra.ac.ir
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.